Anne Liimola

Anne Liimola

 

“Anne Liimola on Hakametsän Sosialidemokraattien toinen kaupunginvaltuutettu Tampereen valtuustossa. Hän työskentelee päiväkodin johtajana Tampereen kaupungilla.”

 

fullsizerenderAnne Liimola, 60v. Päiväkodin johtaja Tampereella, koulutus lastentarhanopettaja. Myös järjestöpuolella töissä: viisi vuotta Lastentarhanopettajaliiton puheenjohtajana ja vuosi OAJ:n alueasiamiehenä Pirkanmaalla. Opiskelen hallinto- ja kasvatustieteitä, elinikäisen oppimisen puolestapuhuja.

Kasvatuksen  ja opetuksen asiat ovat tärkeitä. Koulutukseen on panostettava ja puolueen on nostettava tehokkaammin esille mm. ammatillisen opetuksen tilanne.

Olen aina tehnyt töitä lapsuuden puolestapuhujana, varhaiset vuodet ovat merkityksellisiä ja esim. aloitteeni Lapsivaikutusten arvioinnin käyttöönotosta hyväksyttiin syksyllä kaupunginvaltuustossa. Ikäihmisten asiat tulivat tutuksi hoitaessani vanhempieni asioita heidän viimeisinä elinvuosinaan. Poikani ovat jo aikuisia, joten aikaa jää entistä enemmän yhteisten asioiden hoitoon.

Ihmisläheinen päätöksenteko on merkityksellistä ja puolueen on voimakkaasti puolustettava tasa-arvoa ja sosiaalisesti kestävää kehitystä, ympäristöarvoja unohtamatta.

www.anneliimola.fi, Facebook, Twitter, Instagram.

Anne Liimola
puh. 050 344 3555
anne.liimola(a)gmail.com