Hakametsän Sosialidemokraatit tukevat Johanna Loukaskorpea Pirkanmaan demareiden puheenjohtajaksi

Blogi

Hakametsän Sosialidemokraatit esittävät Tampereen apulaispormestari Johanna Loukaskorpea Pirkanmaan Sosialidemokraattien puheenjohtajaksi seuraavalle kahden vuoden toimikaudelle.

47-vuotias Loukaskorpi on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän työskentelee Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden apulaispormestarina. Hän on toiminut apulaispormestarina kesäkuusta 2017 asti.

Johanna Loukaskorven halu uudistaa ja aktivoida SDP:n Pirkanmaan piirin toimintaa ja vahvistaa jäsendemokratiaa alueen yhdistysten ja jäsenistön osallisuutta kasvattamalla ja avoimuutta lisäämällä vakuuttivat osastomme aktiiveja.

Ari Wigelius

”Johanna toisi uuden raikkaan tuulahduksen piirin toimintaan ja samalla ravistelisi meitä kaikkia toimimaan osastoissa entistä tehokkaammin yhteistyössä yli kuntarajojen. Olemme aina Hakametsässä tukeneet jäsendemokratian lisääviä toimia, joten on luontevaa, että olemme tukemassa Johannan pyrkimyksiä lisätä niitä.” – Ari Wigelius, Hakametsän Sosialidemokraattien hallituksen jäsen.

Jyrki Koskinen

Hakametsän Sosialidemokraatit esittävät Jyrki Koskiselle jatkokautta Pirkanmaan demareiden piirin hallituksessa.

”Piirin toimintaa tulee kehittää myös valmistelun ja päätöksenteon osalta avoimeen ja ammattimaiseen suuntaan. Työryhmätyöskentelyn aloittaminen toisi mukaan uusia aktiivisia henkilöitä.” – Jyrki Koskinen, Hakametsän Sosialidemokraattien varapuheenjohtaja

”Jyrkin valinta toisi Tampereen demareille tärkeän väylän kunnallisjärjestön ja piirin välille. Tampereella hyvässä vauhdissa olevat järjestölliset uudistustyöt saisivat jatkoa myös piirin tasolla. Luottamuspaikkojen jakaminen avoimesti ja tasapuolisesti ovat tärkeitä asioita puolueemme tulevaisuudelle.” – Ari Wigelius, Hakametsän Sosialidemokraattien hallituksen jäsen

Tammikuun hyvinvointialueen aluevaltuusto haastaa puolueemme piiritoimintaa, jonka kehityttävä entistä ihmisläheisämmäksi. Tulevien luottamuspaikkojen myötä myös resursseja tulee lisää ja niitä tulee käyttää tehokkaasti tulevan kauden ajan piirin toiminnan kehittämiseksi.

Piirikokous päättää valinnoista lauantaina 27.11.2021, mihin osastostamme osallistuu kolme äänivaltaista kokousedustajaa.